lørdag 10. september 2011

Julia og bøker..

Det er en julaften jeg aldri glemmer, da jeg var rundt 8 år gammel fikk en julegave av pappa. Jeg skjønte fort at det var en bok, så jeg kastet den i gulvet og ropte -JEG HATER BØKER! Stakkars pappa, men han bare lo. Jeg har aldri vært spesielt glad i å lese, men nå i dag har jeg funnet en type bøker jeg er veldig glad i og har en god del av; Hobby bøker! Her finner jeg masse insperasjon og glede! Så tenkte jeg skulle vise dere hvilke bøker som inspirerer meg..:

Her er en god del av mine hobbybøker.
---------------------------------------------------------------

Når jeg er på besøk hos mamma i Sverige går jeg alltid innom bokhadleren og da går jeg rett til Hobbybøkene. Som regel kjøper jeg med en bok som inspirerer meg og her er en av de.


Denne boken viser morsomme ideer til hvordan man kan lage knagger og bokhyller ut av piner man finner i skogen. Den viser også hvordan man kan bygge sine egne møbler som f.eks Tv-benk, pyntestige, blomstrekasse, utmøbler og mye mer! Jeg er utrolig glad i denne boken!
(Boken heter HomeMade og er gitt ut av: Anna Lilja, Eva Lilja Löwenhiem og Mårten Janson i år 2009)
--------------------------------------------------------------

Denne er også en inspirerende bok fra Sverige. Det er en dame som heter Anna Örnberg som har dratt hjem til folk og tatt bilder av hjemmene deres. Hun viser også hvordan man kan lage forskjellige pyntegjenstander sånn som f.eks englevinger, søte lampeskjermer, lage klokke av en bok, tapetsere en stol med stoff, lage store bokstaver ut av isopor, lage kritttavle av en dør og en globus, og mye mer! Dette er en bok jeg titter i når jeg er tom for ideer. Den kan gi meg ideer som ikke er i boken t.o.m, så bra er denne boken!

(Boken heter Inred lantligt på ditt eget sätt og er gitt ut av Anna Örnberg i år 2011)

---------------------------------------------------------------

Boken "Fra skrot til skatter" er en fantastisk bok som hjelper deg til å få ideer til å gi møblene dine et nytt liv! Her viser de hvordan de gjør om 3 pinnestoler til en Ja-benk, hylle ut av papprør, hylle ut av en gammel ramme, lampe ut av engangskrus og mye mer. en veldig koselig bok:)


(Boken heter Fra skrot til skatter og er gitt ut av Rikke Bjurstrøm og Sigurd Eriksen i år 2010)
----------------------------------------------------------------

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar